Kancsó

A legjobb és természetes MAUNAWAI® ivóvíz egyszerű elkészítéséhez – mindenhol és mindenkor! Igazán alkalmas kisebb háztartások számára, az úton lévőknek vagy akár irodai használatra.

Készítsen egy szempillantás alatt ízletes forrásvízszerű ivóvizet a MAUNAWAI® segítségével! A kancsót hűtőszekrényben is tárolhatja.

  1. 1. SZINT

A mikroszivacs 1 µm nagyságú pórusaival megakadályozza a lebegő anyagok továbbjutását a PÍ®-szűrőpatronba. A mikroszivacs révén a PÍ®-szűrőréteg tiszta marad, ezáltal biztosított a legjobb szűrési teljesítmény a használat teljes időtartama alatt.

  1. 2. SZINT:

Vízkőszűrő: eltávolítja a vízkövet, a nitrátot és a nehézfémeket. A hightech minőségű aktívszén kiváló visszatartó képességével eltávolítja a szerves szennyeződéseket valamint a nem kívánt íz- és illatanyagokat, mint a klór, növényvédő szerek, gyógyszermaradványok. Ezenkívül számos további lehetséges szennyeződés kiszűrésében is fontos szerepet játszik.

A PÍ®-szűrőtechnológia olyan értékes anyagok révén változtatja át és vitalizálja a csapvizet, mint a kerámia égetéses turmalin, kalcium, ’’Magic Ball’’ és magnézium valamint a mágnes és a kvarchomok.

Végül – de nem utolsó sorban – akárcsak a nagy víztisztító rendszerbe, itt is került EM-kerámia (hatékony mikroorganizmusok) a PÍ® szűrőpatron egységébe integráltan.

Az eredmény

A természettel összhangban lévő szűrőfolyamat eredményeként kiváló ízű, lágy és friss forrásvíz minőségű MAUNAWAI®-víz keletkezik. Már az első korty után tapasztalhatja a különbséget, és érezheti, ahogyan sejtjei még többre és többre vágynak!

Öntözze növényeit is MAUNAWAI®-vízzel, és figyelje meg a hatást! Győződjön meg a MAUNAWAI®-víz rendkívüli minőségéről!

 

Tovább a vásárláshoz!