MAUNAWAI ® Pi®PRIME K2 vízszűrő rendszer

MAUNAWAI ® Pi®PRIME K2 vízszűrő rendszer

„lágy“ és „közepesen lágy“ keménységi fokú csapvíz szűrésére.

Ismerje meg leírásunkból, hogy a MAUNAWAI víztisztító rendszer hogyan állít elő 4 lépésben a csapvízből különleges Maunawai-vizet!

 

  1. 1. SZINT:

A kerámia szűrő a csapvízben található maradványok előszűrésére szolgál. Kiszűri a port, a rozsdát, a színezőanyagokat, valamint a lebegő- és üledékes maradványokat. A kerámia 0.2 µm nagyságú apró pórusai megakadályozzák a baktériumok továbbhaladását. Ezáltal minden típusú csírával szemben hatékony védelmet biztosít!

 

  1. 2. SZINT:

A MAUNAWAI® víztisztító rendszer szíve a többrétegű STANDARD PÍ® szűrőpatron.

 

  1. I. Kiváló aktívszén kókuszdió héj felhasználásával

 

A legjobb minőségben előállítot, különleges teljesítőképességű aktívszén. Eltávolítja a káros anyogokat a STANDARD PÍ® szűrőbetétben, így a klórt, a növényvédőszereket, szerves anyagokat, a nem kívánt íz- és illatanyagokat, a csírákat és számos további szennyeződést.

 

  1. A vízkőszűrű csökkenti a vízkő, a nitrát és más nem kívánt anyagok mennyiségét.
  2. Bio kerámiaszűrő. A szűrőn áthaladva a vízhez nyomelem formájában kalciumot és magnéziumot juttat a Maunawai-rendszer. A pH-érték a biokerámia révén enyhén lúgos irányba tolódik.
  3. EM-kerámia, PÍ®- kerámia és kalcium.

Az EM- kerámia Dr. Higa fejlesztésén alapul. Ez a szűrőréteg hatékony mikroorganizmusok révén energetikai jeleket tartalmaz, melyet így a mezőgazdaságban, a táplálékkiegészítésben és számos más területen nagy sikerrel alkalmaznak.

  1. A kalcium réteg harmonizálja a kalcium-magnézium viszonyát a vízben, a víz ezáltal visszanyeri természetes egyensúlyát. A mágnesgolyócskák és a kvarchomok természetes pozitív töltésükkel újrastrukturálják a víz szerkezetét. A különböző vezetőrétegek váltakozó hatása következtében a vízben apró vízmolekula-klaszterek alakulnak ki. A rendszerbe épített mágneses technológia is ezt a folyamatot segíti elő.

 

  1. 3. SZINT:

Az utolsó szakaszban található ásványi kövek zeolitból állnak. A zeolit tulajdonságai közé tartozik, hogy képes káros anyagok elnyelésére, ezen kívül az emberi szervezet számára fontos ásványokat tartalmaz.

 

  1. 4. SZINT:

A különleges vízcsap

A folyamat végén a MAUNAWAI®- víz egy magas minőséget képviselő mágneses mezőn halad át a csaphoz érve, amely ezáltal újrarendezi a vízmolekulákat. Ennek következményeként zalik le az ismert vízkőtelenítési folyamat, amely valójában egy fizikai újrastrukúrálódást jelent: a vízben lebegő vízkő ezáltal kevésbé tapad a felülethez.

 

Az eredmény

 

A természettel összhangban lévő szűrőfolyamat eredményeként kiváló ízű, lágy és friss forrásvíz minőségű MAUNAWAI®-víz keletkezik. Már az első korty után tapasztalhatja a különbséget, és érezheti, ahogyan sejtjei még többre és többre vágynak!

Öntözze növényeit is MAUNAWAI®-vízzel, és figyelje meg a hatást! Győződjön meg a MAUNAWAI®-víz rendkívüli minőségéről!

 

Tovább a vásárláshoz!