Vásárlói vélemények

A Maunawai nem csupán a lelkes szakértőket győzte meg. Itt elolvashatja néhány büszke Maunawai tulajdonos tapasztalatait!

G.M Svájcból:

„A víz valóban sokkal jobb ízű lett… ami kedvet csinál ahhoz, hogy többet igyak. Ez nálam nagy szó, mert valójában túl keveset iszom. Szívesen továbbértékesíteném a termékeiket.”

 

R.G. Stuttgartból:

„Nagyon hálás vagyok, hogy naponta többször is használhatom a Maunawai Premium termékét. Nem kell több ásványvizes palackot cipelni, még a gyümölcsléről is leszoktam. Ez a víz régi emlékeket ébreszt bennem. Minden évben alig vártam a svájci, oberwallisi üdülésünket.  Ott, akár egy szomjas teve, felmásztunk a csúcsra, és az Almtrogból igazi friss vizet ittunk. E „köszöntő-ital” révén újjáélesztette bennem a kimerült energiákat, felfrissítette érzékeimet. A Maunawai-víznél ugyanezt a jelenséget tapasztalom. Rögtön a vérbe kerül, íze pedig szénsav nélkül is csodálatos. Ezzel főzök, és a növényeim öntözésére is ezt használom. Mivel csak egy hete helyeztem üzembe a vízszűrőt, így hosszú távú tapasztalatokról nem tudok beszámol. Jóízű és egészséges, mit akarhatunk ennél is többet?

A használati útmutató érthetően van megfogalmazva, az összeszerelés is problémamentes volt. A tisztítás és a szűrőcsere sem igényel komoly kézügyességet. Kérdés esetén készséggel válaszolnak, ami igazán példaértékű! Az ára pedig lehetővé teszi, hogy mindenki számára elérhető legyen. A vízszűrő berendezés nagy és elegáns kinézetű. Környezetbarát és a telepítése sem jár költségekkel.

Szívesen ajánlom másoknak is!

R. Michalke:

„Soha nem tartottam lehetségesnek, hogy a klórtól túlcsorduló csapvizünk egyszer ízletes legyen. 3 hetes tesztelési időszak után túlzás nélkül állíthatjuk, hogy minden reggel első utunk és az elalvás előtti utolsó utunk a vízszűrő felé vezet. Röviden összefoglalva: nagyon lelkesek vagyunk, és az már nálunk, kritikus Harz-vidékieknél nagy szó!

Vendégeink is szívesen fogyasztják otthoni forrásvizünket. Voltak olyanok, akik flakonokba töltve vittek is a vízből. Magam részéről elmondhatom, hogy még soha nem ittam ilyen szívesen és ilyen sok vizet. S. Lanka leírása a húgyutakra és a veseműködésre gyakorolt hatásáról is helytállónak bizonyult. Ha több napot is távol vagyok, mindig viszek magammal néhány palackkal a Maunawai-vízből!

Az elmúlt időszak legjobb befektetése!

Köszönöm!

 

A.R. Hausenból:

„Nagyon gyors kiszállították. A kancsó felépítését és kezelését tekintve is egyszerű. Számomra mindig problémát jelentett a vízfogyasztás. Mióta a Maunawai-kancsót használom, ez már a múlté. Szuper ízletes és lágy, így tényleg öröm az ivás.”

Nancy J. Hamburgból:

A Maunawai víz nagyon jóízű, leginkább a lágy jelző illik rá. Ezt a többiek is megerősítették, akik nálam ittak először a vízből. Nem tudtak betelni vele. A test egyre követelte a számára legjobbat! ;) és most jön a legjobb: mióta ezt iszom, nincsenek menstruációs görcseim, így a a kis kék brosúra első oldalán a 7. ponthoz odaírhatnám „fájdalommentes élet” J

 

Matthias P. és családja

„Hello, kedves Knoch asszony! Először is: köszönöm a részletes telefonos információkat, majd a gyors szállítás, de még inkább az azt követő telefonos segítséget a kezdeti nehézségeinknél! Ennél jobb szolgáltatással ez idáig még nem találkoztam! Az is igaznak bizonyult, hogy a víz csak néhány nap után nyeri el igazi ízét. Rábukkantam egy jelentésre Dr. Lankától a Maunawaira vonatkozóan, ami inkább a feleségem számára bírt jelentőséggel, mivel inkább ő szokott hideg szénsavas vizet inni. Mégis egyezségre jutottunk, így megrendeltük Önöktől a „saját vízforrásunkat”. Már nyolc hete használjuk a vízszűrőt (épp tegnap érkezett meg az éves szűrőbetét csomag, újabb köszönet a villámgyors szállításért!), és hát mit is mondhatnék:

-          nem hurcolászunk azóta nehéz ásványvizes kartonokat

-          a vizet sem kell többé hűteni

-          mindannyiunknak – még a gyerekeknek is – nagyon ízlik a víz

-          több vizet iszunk mint azelőtt bármikor!

-          jól érezzük magunkat

-          a használata és karbantartása is nagyon egyszerű

Azért kár, hogy csak most ismertük meg. De persze jobb később, mint soha. Mindent összevetve nagyon elégedettek vagyunk a döntésünkkel és a saját házi forrásunkkal.”

 

Szeretné Ön is megosztani tapasztalatait a Maunawai használatáról? Írja meg nekünk az info@maunawai.com e-mailcímre. A tárgyhoz kérjük írja: Vásárlói vélemény”.